Personal Fitness Coach Training

ENKEL OP AFSPRAAK

Sterke begeleiding voor goed resultaat! Afvallen, fitter en sterker in één uur! Een personal trainer hoeft niet duur te zijn. Misschien wilt u op een bepaald moment in uw leven niet meer in de drukte sporten, kies dan voor FIT FOR LIFE. 

Na één uur Persoonlijke Fitness Coaching is er mogelijkheid op u te laten verwennen met een ontspanningsmassage. Bij de sportmassage worden doelgericht bepaalde spieren losgemaakt en er wordt gefocust op plekken waar u last heeft. Dit wordt behandeld door een massagetherapeut.

 

Total Body

ENKEL OP AFSPRAAK
Total Body is een groepsles, ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden. een les duurt 1 uur, onder begeleiding van ervaren instructeur, met behulp van barbells en dumbbells. Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen.

 

Total BodyFunctionele Training

ENKEL OP AFSPRAAK

Functional Training is een trainingsmethode die vooral focust op het trainen van dagelijkse bewegingen en minder op spiertraining. de methodiek kent haar oorsprong in de revalidatie, maar bewijst inmiddels haar meerwaarde voor iedereen die belang hecht aan gezonde en regelmatige lichaamsbeweging. 

Een functional trainer biedt sport- en bewegingsbegeleiding op maat van individuen en groepen. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van dure op ingewikkelde fitnesstoestellen maar wel van fitballen, trx, krachtballen, bosu, kettlebells, power band, enz…

 

Fitness voor ouderen en bij mobiliteitsbeperking

ENKEL OP AFSPRAAK
Wij bieden eveneens programma’s voor mensen op leeftijd of met mobiliteitsbeperking. We leren u bewegen met een lichte krachttraining om uw stabiliteit te verbeteren. Lichte fysieke activiteit verminderen risico op vroegtijdige ziektes, plus bewegen geeft u een goed gevoel. Lichamelijke beweging is goed voor het hart, de bloedvaten en de longen. het verkleint de kans op chronische ziekte zoals hart- en vaatziekte, diabetes type 2 en kanker. De meeste mensen hebben een goed gevoel na het sporten, dit heeft te maken met “ENDORFINE”, een stof die wordt aangemaakt in de hersenen tijdens het bewegen.
 
Bewegen verbetert dus uw humeur en geeft u energie, het verhoogt de weerstand en helpt om stress kwijt te raken, en nog een tal van voordelen onze lessen kunnen individueel of in groepsverband gevolgd worden met maximaal 6 personen.