Fit For Life Coaching


Opendeurdagen 2024 | ZATERDAG 25/5 & 1/6

Graag wensen we jullie uit te nodigen op onze eerste opendeurdagen van dit jaar.

Wanneer? 25 mei en 1 juni 2024.

Schrijf je alvast in en maak kennis met uw personal trainers! 

Hieronder kan u alvast uw focus keuze bekend maken (indien reeds gekend):

 1. gewenste dag
 2. gewenste tijdstip
 3. gewenste focus (indien u reeds een bepaalde voorkeur wenst)

Graag  – en indien gewenst (geen verplichting) – sportief gekleed 10 minuten op voorhand aanmelden. De sessie zal per gekozen tijdslot een 20 minuten in beslag nemen, zodoende een korte intake te kunnen voorzien en tevens een vlotte wissel te garanderen.

Hoe een keuze maken rond je gewenste focus?*
Lees hieronder alvast meer…

Personal training biedt een op maat gemaakte benadering om je fitnessdoelen te bereiken en je gezondheid te verbeteren. Met de persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer kun je effectiever trainen, je techniek verbeteren en gemotiveerd blijven om consistente vooruitgang te boeken.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele fitheid wilt verbeteren, een personal trainer kan een gepersonaliseerd trainingsprogramma opstellen dat aansluit bij jouw behoeften en doelen. Door middel van professionele begeleiding, advies en ondersteuning kan personal training een waardevolle investering zijn in je gezondheid en welzijn.

 

Total Body is een groepsles, ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden.
Een les duurt 1 uur, onder begeleiding van ervaren instructeur, met behulp van barbells en dumbbells.
Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen.  

Personal training is een effectieve manier om vetverbranding te stimuleren en je te helpen een gezond gewicht te bereiken. Met de hulp van een deskundige personal trainer kun je een trainingsschema op maat ontwikkelen dat gericht is op het verbranden van vet en het opbouwen van spieren.

Door middel van krachttraining, cardio-oefeningen en voedingsadvies kan een personal trainer je begeleiden bij het verhogen van je metabolisme en het verbranden van overtollig vet. Het opbouwen van spiermassa is hierbij van groot belang, aangezien spieren meer energie verbruiken dan vetweefsel. Met de juiste begeleiding en motivatie van een personal trainer kun je op een gezonde en duurzame manier vet verbranden

Personal training biedt een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak om je conditie te verbeteren en je fitnessdoelen te bereiken. Een personal trainer kan een gevarieerd en effectief trainingsprogramma ontwerpen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Met een focus op conditietraining kan een personal trainer je helpen om je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, je uithoudingsvermogen te vergroten en je algehele fitheid te verhogen.

Door middel van verschillende cardio-oefeningen, intervaltraining en andere technieken kan een personal trainer je begeleiden en motiveren om het maximale uit je conditietraining te halen en op een veilige en effectieve manier resultaten te behalen.  

Personal training is een uitstekende manier om je fitnessdoelen te bereiken met behulp van een op maat gemaakt trainingsprogramma. Een ervaren personal trainer kan niet alleen helpen bij het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit, maar ook bij het voorkomen van blessures.

Door te werken aan de juiste techniek, het opbouwen van stabiliteit en het creëren van een gebalanceerd trainingsprogramma, kan een personal trainer helpen om blessures te voorkomen.

Het belang van een goede begeleiding en het luisteren naar je lichaam tijdens het sporten kan aanzienlijk bijdragen aan het minimaliseren van het risico op blessures, waardoor je veilig en effectief kunt trainen.

Het is zeer belangrijk om je goed te voel in je eigen lichaam. Samen gaan we dan ook aan de slag om op een leuke maar toch gecontroleerde manier juist te leren bewegen.

Mijn kennis richt zich op vooral op oudere mensen (65+) of tevens voor senioren (70+). Aan de hand van weerstand training help ik je om je lichaam in topconditie te brengen.

Bewegen helpt om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Draag dus zorg voor je mentale en fysieke fitheid. Bewegen betekent enorm voor je gezondheid en verbetert je levenskwaliteit.

  WIJ BEVESTIGEN UW AFSPRAAK – INDIEN U NIETS VAN ONS HOORT BINNEN DE 48U, 

  GELIEVE DAN EVEN TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN: 

  03/651.72.03

  CONTACTEER ONS

  Adres: Miksebaan 234, 2930 Brasschaat

  Tel: +32 3 651 72 03

  Openingsuren:
  Maandag tot Zaterdag enkel op afspraak. 

  CONTACT FORM

   Facebook
   X (Twitter)
   LinkedIn
   Instagram
   Start chat
   Scan the code
   Hallo 👋
   Waarmee kunnen we je helpen?